Antena 3 CNN Timp liber Muzică Rezultatul analizei toxicologice în cazul Mădălinei Manole: A înghiţit doar Furadan (VIDEO)

Rezultatul analizei toxicologice în cazul Mădălinei Manole: A înghiţit doar Furadan (VIDEO)

Rezultatul analizei toxicologice în cazul Mădălinei Manole: A înghiţit doar Furadan (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Aug 2010   •   16:32

Mădălina Manole nu a consumat băuturi alcoolice, droguri sau produse pentru slăbit şi nu a înghiţit medicamente înainte să moară. Aceasta este concluzia legiştilor după finalizarea analizei toxicologice, care a scos la iveală faptul că artista a înghiţit numai Furadan.

"Nu am descoperit alcool în sânge şi nici alte substanţe cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit la analiza toxicologică făcută în cazul Mădălina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan", a declarat, joi, pentru Mediafax, directorul general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

Din punctul de vedere al legiştilor, raportul în cazul Mădălinei Manole este încheiat. Aceştia urmează să mai stabilească doar concentraţia de Furadan înghiţită de cântăreaţă.

"Nu putem stabili care a fost concentraţia pe care o avea Furadanul ingerat de artistă. Am cerut procurorilor să ne trimită o probă din flaconul de Furadan ridicat din casa Mădălinei Manole pentru a putea compara dacă produsul ingerat are aceeaşi concentraţie cu cel din flacon", a precizat Dermengiu.

Mădălina Manole a fost găsită moartă în dimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa sa din localitatea Otopeni. Trupul neînsufleţit a fost găsit de soţul artistei, Petru Mircea. Cântăreaţa a fost înmormântată pe 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploieşti.



Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close