Antena 3 CNN Timp liber Muzică Richard Clayderman a avut parte de cel mai mare eșec, în fața unui public extrem de pretențios

Richard Clayderman a avut parte de cel mai mare eșec, în fața unui public extrem de pretențios

Richard Clayderman a avut parte de cel mai mare eșec, în fața unui public extrem de pretențios
Sursa foto: Foto: romania-insider.com
07 Feb 2013   •   23:26

Faimosul pianist Richard Clayderman a concertat la Grădina Zoologică, în încercarea de a determina 2 broaște țestoase să se împerecheze. Însă, din păcate, Clayderman a avut parte de un eșec, animalele nefiind în nici un fel afectate de muzică, scrie tntmagazine.com.

Melodiile fac parte din albumul ”Romantique”, lansat săptămâna aceasta. Evenimentul a fost pus la cale de casa sa de discuri, pentru a le face pe broaștele țestoase de Galapagos să procreeze.


Broaștele, în vârstă de 70 de ani, sunt o specie pe cale de dispariție, care se împerechează foarte greu în captivitate.

Clayderman a declarat că de câte ori cântă la pian în casă, câinele său din rasa "golden retriever" pare foarte încântat, motiv pentru care credea că "muzica mea este plăcută pentru toate animalele".

În ciuda eşecului, pianistul spune că experienţa a fost una interesantă.

"După ce am cântat în toată lumea, Asia, America de Sud, Europa , mi se pare foarte amuzant să cânt şi la ZOO", a spus Clayderman.

×
Subiecte în articol: pianist gradina zoologica
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close