Antena 3 CNN Timp liber Muzică Rihanna i-a înnebunit pe fani. Fotografiile provocatoare care au strâns mii de like-uri în doar câteva ore

Rihanna i-a înnebunit pe fani. Fotografiile provocatoare care au strâns mii de like-uri în doar câteva ore

Rihanna i-a înnebunit pe fani. Fotografiile provocatoare care au strâns mii de like-uri în doar câteva ore
14 Mai 2012   •   19:57

Rihanna nu este şi nu a fost niciodată o femeie timidă.. toată lumea ştie lucrul acesta. Însă cântăreaţa s-a gândit să le facă fanilor o surpriză, acceptând să posteze pe Facebook imagini surprinse în timpul filmărilor pentru noul ei videoclip, Where Have You Been, care a fost lansat la sfârşitul lunii trecute.

Potrivit Daily Mail, Rihanna nu a fost niciodată timidă în a-şi arăta atuurile fizice, iar acum poate fi văzută topless pe măsură ce i se pictează solzi de crocodili pe sâni şi pe spate.

Artista în vârstă de 24 de ani a avut cea mai energetică şi teatrală performanţă într-un videoclip, iar acum Rihanna a acceptat să posteze imagini care surprind modul în care artista a obţinut look-ul animalic de la filmări.

Nu există nicio îndoială privind statutul ei sexy în produsul final, dar ipostazele surprinse în timpul filmărilor îi vor încânta şi mai mult pe fani, aceştia avânt tot timpul din lume pentru a admira formele artistei americane.



×
Subiecte în articol: Facebook rihanna
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close