Antena 3 CNN Timp liber Muzică Rihanna, vedeta galei Brit Awards 2011

Rihanna, vedeta galei Brit Awards 2011

Rihanna, vedeta galei Brit Awards 2011
Sursa foto: Foto: tfmoutloud.com
16 Feb 2011   •   13:47

Grupul rock Arcade Fire a fost marele câştigător aseară, la gala premiilor muzicale britanice. O vedetă incontestabilă a evenimentului a fost şi tânara cintareata Rhianna, care, la numai 23 de ani, are o colectie impresionanta de trofee internationale.

2011 este, cu siguranţă, anul Rihannei. După succesul înregistrat zilele trecute la Gala premiilor Grammy, cântăreaţa originară din Barbados a mai adăugat un trofeu la colecţia şi aşa bogată de premii, comparabil cu cei 23 de ani.

Nici dubla reuşită a celor de la "Arcade Fire" nu a mai uimit pe nimeni. Canadienii au smuls numelor grele precum Eminem, Katy Perry sau Kings of Leon, trofeul pentru cel mai bun album. Mai mult, ei au fost desemnaţi şi cel mai bun grup.

A fost o seară de neuitat şi pentru Justin Bieber care a fost premiat pentru ascensiunea fulminantă. [Notes:ilustratie TC 03.43...03.47 j bieber] Marea surpriză a serii a fost însă alta.

Cei cinci au primit trofeul pentru cel mai bun grup britanic, la 17 ani de la prima nominalizare. Totodată, ei au fost şi cei care au deschis showul găzduit la O2 Arena din Londra.

 

×
Subiecte în articol: rihanna
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close