Antena 3 Timp liber Muzică Roger Waters, în România. "Cred că este o idee foarte proastă să te implici într-un conflict armat"

Roger Waters, în România. "Cred că este o idee foarte proastă să te implici într-un conflict armat"

28 Aug 2013   •   17:36
Roger Waters, în România. "Cred că este o idee foarte proastă să te implici într-un conflict armat"
Sursa foto: Foto:Antena 3

Rogers Waters s-a întâlnit cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, cu câteva ore înainte de concertul din Piaţa Constituţiei.

Valeriu Zgonea a venit cu o propunere inedită. Pentru că titlul concertului lui Roger Waters este The Wall, Zgonea l-a invitat pe artist să spargă, într-un gest simbolic, cu un ciocan, zidul Palatului Parlamentului.

Astfel, cei doi s-au fotografiat în faţa zidului, deşi solistul se aştepta chiar să lovească zidul. În plus, Zgonea care s-a declarat fan convins al solistului, i-a oferit ca amintire membrului fondator al trupei Pink Floyd o bucată din zidul Palatului într-o cutiuţă roşie.

"Sunt entuziasmat să fiu aici, sunetul este fantastic, o să fie un spectacol extraordinar" a spus rockerul. 

"Cred că este o idee foarte proastă să te implici într-un conflict armat", a mai declarat Roger Waters, făcând referire la conflictul din Siria.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close