Antena 3 CNN Timp liber Muzică Roger Waters, în România. "Cred că este o idee foarte proastă să te implici într-un conflict armat"

Roger Waters, în România. "Cred că este o idee foarte proastă să te implici într-un conflict armat"

Roger Waters, în România. "Cred că este o idee foarte proastă să te implici într-un conflict armat"
Sursa foto: Foto:Antena 3
28 Aug 2013   •   17:36

Rogers Waters s-a întâlnit cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, cu câteva ore înainte de concertul din Piaţa Constituţiei.

Valeriu Zgonea a venit cu o propunere inedită. Pentru că titlul concertului lui Roger Waters este The Wall, Zgonea l-a invitat pe artist să spargă, într-un gest simbolic, cu un ciocan, zidul Palatului Parlamentului.

Astfel, cei doi s-au fotografiat în faţa zidului, deşi solistul se aştepta chiar să lovească zidul. În plus, Zgonea care s-a declarat fan convins al solistului, i-a oferit ca amintire membrului fondator al trupei Pink Floyd o bucată din zidul Palatului într-o cutiuţă roşie.

"Sunt entuziasmat să fiu aici, sunetul este fantastic, o să fie un spectacol extraordinar" a spus rockerul. 

"Cred că este o idee foarte proastă să te implici într-un conflict armat", a mai declarat Roger Waters, făcând referire la conflictul din Siria.


×
Subiecte în articol: valeriu zgonea
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close