Antena 3 CNN Timp liber Muzică România a dărâmat ZIDUL, în Piaţa Constituţiei, alături de Roger Waters! Concert EXTRAORDINAR pe cea mai mare scenă construită vreodată

România a dărâmat ZIDUL, în Piaţa Constituţiei, alături de Roger Waters! Concert EXTRAORDINAR pe cea mai mare scenă construită vreodată

România a dărâmat ZIDUL, în Piaţa Constituţiei, alături de Roger Waters! Concert EXTRAORDINAR pe cea mai mare scenă construită vreodată
de O.P.    |    29 Aug 2013   •   05:34

România a spart Zidul, în Piaţa Constituţiei alături de Roger Waters, fondatorul legendarei trupe Pink Floyd. Peste 50 de mii de spectatori au asistat la unul dintre cele mai spectaculoase concerte pe care le-a găzduit Bucureştiul.



În faţa celei mai mari scene din câte au fost create vreodată, fanii au cântat şi au aplaudat minute în şir şi s-au lăsat pătrunşi de ideile de libertate pentru care au fost scrise versurile celebrului cântec "Another brik in the wall".

Generaţii întregi au visat la libertatea cîntată în versurile formaţiei Pink Floyd, iar aseară mulţi români au apucat să o asculte pe viu, la concertul lui Roger Waters.



Concertul "The Wall" a fost o combinaţie de muzică live, proiecţii impresionante, efecte vizuale uimitoare şi decoruri grandioase. Toate acestea au fost reunite sub forma unei construcţii simbolice, a zidului care stă între oameni şi libertate.

Alături de faimosul solist au urcat pe scenă şi câtiva copii din România, care l-au acompaniat în cântecul care a dat şi ideea concertului.



Roger Waters s-a dovedit un artist complet. Surprinzător, a fost şi un bun vorbitor de limba română.

Spectacolul a depăşit aşteptările zecilor de mii de oameni veniţi să-l vadă pe Roger Waters.

Spectacolul s-a desfăşurat fără incidente. Sute de agenţi de pază i-au controlat pe fani şi au ţinut cu stricteţe de regulile impuse de organizatori.

×
Subiecte în articol: concert
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close