Antena 3 CNN Timp liber Muzică Roxette va concerta pentru prima oară în România, pe 30 mai 2011

Roxette va concerta pentru prima oară în România, pe 30 mai 2011

Roxette va concerta pentru prima oară în România, pe 30 mai 2011
Sursa foto: Foto: bcdmusica.blogspot.com
09 Noi 2010   •   14:37

 Roxette vine pentru prima oară în România. Cel mai cunoscut duo suedez de pe scena muzicii internaţionale va concerta pe 30 mai, la Zone Arena din Capitală. Show-ul este inclus într-un nou turneu mondial programat pentru 2011.

Biletele urmează să fie puse în vânzare pe data de 16 noiembrie, pe myticket.ro, urmând să fie disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta, în magazinul Muzica şi în librăria Mihai Eminescu, informează Mediafax.

Trupa Roxette, formată din Marie Fredriksson şi Per Gessle, a luat naştere în urmă cu 25 de ani şi a vândut de-a lungul timpului peste 25 de milioane de albume. Piese precum "The Look", "Dressed for Success", "Listen to Your Heart", "Dangerous", "It Must Have Been Love", "Joyride" şi "Milk and Toast and Honey" sunt considerate în prezent adevărate "evergreen-uri".

Turneul din 2011 al trupei Roxette  vine după opt ani de absenţă de pe scena muzicală. În anul 2002, Marie Fredriksson a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier. După o operaţie complicată, mai multe luni de tratament şi câţiva ani de pauză, trupa s-a reunit revenind pe scenă în formula consacrată.

 

 

 



×
Subiecte în articol: concert România Marie Fredriksson
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close