Antena 3 CNN Timp liber Muzică Rusia. Amy Winehouse a fost plătită cu un milion de lire pentru un concert de două ore

Rusia. Amy Winehouse a fost plătită cu un milion de lire pentru un concert de două ore

Rusia. Amy Winehouse a fost plătită cu un milion de lire pentru un concert de două ore
Sursa foto: Foto: inquisitr.com
21 Dec 2010   •   15:53

Faimoasa cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost plătită cu un milion de lire sterline (1,18 milioane de euro) pentru a susţine un concert de două ore la Moscova, la invitaţia unui om de afaceri din Rusia, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, potrivit Dailymail.co.uk.

Printre invitaţii de onoare prezenţi la eveniment s-au numărat miliardarul rus Mihail Prohorov, dar şi Serghei Kapkovym, preşedintele Federaţiei ruse de fotbal

Acesta a fost primul concert din ultimii doi ani pe care Amy a reuşit să îl ducă cu bine până la capăt. Performanţa ei de pe scenă a fost considerată "fantastică” de către presa din Moscova

Artista şi-a lansat ultimul ei album în urmă cu 3 ani, album intitulat „Back to Black”, vândut în 10 milioane de exemplare şi premiat cu cinci premii Grammy. În prezent, cântăreaţa înregistrează următorul ei album, primul după celebrul "Back To Black" lansat în 2006. Titlul şi data lansării acestui material discografic nu au fost deocamdată anunţate.

În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, în principal din cauza consumului de droguri, alcool şi automutilarea, pe care artista le-a practicat în mod constant.

×
Subiecte în articol: Amy Winehouse Moscova concert
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close