Antena 3 CNN Timp liber Muzică Scandalos! Un bărbat complet dezbrăcat, pe scena MTV Music Awards. Vezi lista completă a câştigătorilor din 2011

Scandalos! Un bărbat complet dezbrăcat, pe scena MTV Music Awards. Vezi lista completă a câştigătorilor din 2011

Scandalos! Un bărbat complet dezbrăcat, pe scena MTV Music Awards. Vezi lista completă a câştigătorilor din 2011
Sursa foto: Foto: EPA/ Intact Images
07 Noi 2011   •   10:22
Cei mai buni artişti ai momentului au fost premiaţi la Belfast, la decernarea trofeelor MTV. Aşa cum era de aşteptat, Lady Gaga a plecat acasă cu cele mai multe premii, patru la număr. Vedeta a fost urmată în clasament de Justin Bieber şi Bruno Mars care şi-au adjudecat fiecare câte două titluri.

Unul dintre cele mai inedite momente ale show-ului a fost apariţia unui bărbat gol-goluţ. Acesta a apărut în momentul în care actriţa din serialul "Heroes", Hayden Panettiere, s-a urcat pe scena pentru a prezenta premiul "Best Song".

Totuşi, Lady Gaga a fost vedeta serii. Piesa "Born This WAY" i-a adus nu mai puţin de patru premii. Pe lângă titlul de cea mai bună artistă, interpreta de 25 de ani a fost desemnatăştigătoare şi la categoriile cea mai bună melodie, cel mai bun videoclip. Mai mult, vedetei i-a revenit şi titlul pentru cei mai mulţi fani, pe care Gaga i-a răsplătit cu un show electrizant.

VEZI LISTA COMPLETĂ A CÂŞTIGĂTORILOR



Premiul pentru cel mai bun artist masculin i-a revenit lui Justin Bieber care a mai câştigat şi la categoria interpreţilor pop. În ciuda succesului, adoelscentul de 17 ani a părut mai preocupat de vestea că ar putea fi tatăl unui copil

La fel ca Bieber, Bruno Mars plecat şi el acasă cu două trofee, iar Katy Perry, a devenit cea mai bună interpretă live. La categoria rock, titlul a fost adjudecat de cei de la Linkin Park.

Pentru prima dată în istoria evenimetului, premiile MTV s-au desfăşurat în trei locaţii diferite.

În timpul ceremoniei principale din Odyssey Arena trupa nord irlandeză Snow Patrol şi cei de la Red Hot Chili Peppers au susţinut concerte în două dintre cele mai mari săli de concerte din capitala irlandeză.


 



 


 

×
Subiecte în articol: Lady Gaga Justin Bieber Katy Perry
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close