Antena 3 CNN Timp liber Muzică Se anunţă un week-end plin de muzică bună în Capitală

Se anunţă un week-end plin de muzică bună în Capitală

Se anunţă un week-end plin de muzică bună în Capitală
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Iun 2011   •   23:44

Se anunţă un weekend plin de muzică bună în Capitală. Sunt două festivaluri care vor scoate mii de bucureşteni afară din case şi vor pune pe drumuri alte mii de români. De vineri până duminică pe scena de la B'Estfest, dar şi la Rock the city vor fi prezente peste 70 de trupe.

Organizatorii B'Eestfest le aduc fanilor muzicii bune peste 60 de nume. Mika, Skunk Anansie, Pendulum, House of Pain sunt doar câţiva dintre artiştii care de-abia aşteaptă să se dezlănţuie alături de fani.

Cei de la B'estfest s-au gândit şi la fanii din provincie, aşa încât cine vine cu tichetul de tren sau microbuz în buzunar va plăti biletul la jumătate.

"În zilele de concert dacă vor veni, se vor prezenta la intrarea B'Estfest cu un bilet de tren, de microbuz luat de oriunde din ţară, vor putea să intre cu jumătate de preţ pe bilet", a spus Laura Coroianu, organizator B'Estfest.

În plus sunt multe de văzut şi făcut.

"Avem un parc de distracţii cu o roata spectaculoasă, câteva caruseluri, maşinute tamponabile. Avem o zonă de expoziţie pentru tineri artişti şi designeri", a precizat Laura Coroianu, organizator B'Estfest.

Aşa că v-aţi putea muta cu totul pe cele 25 de hectare din Tunari. Organizatorii vă pun la dispoziţie chiar şi un camping.

"Campingul are tot ce îi trebuie, e la standarde internaţionale, are duşuri cu apă caldă şi are şi alimentare de unde oamenii îşi pot lua tot ce doresc dimineaţa când se trezesc", spune Laura Coroianu.

Fie că vă aduceţi cortul de acasă, fie că veniţi cu rulota, accesul în zona de camping se face doar de vineri. Cine s-a mişcat rapid a apucat deja să-şi închirieze un cort la cheie, deja amplasat. Cu atâta muzică bună ar fi păcat să plecaţi din Capitală.

Tot de vineri începe nebunia şi în Piaţa Constituţiei. The Prodigy, Mike and the Mecanics şi Judas Priest vor concerta chiar în centrul Capitalei.

Organizatorii anunţă că încă se vând bilete la ambele festivaluri. Costă de la câteva zeci la câteva sute de lei, în funcţie de perioadă şi de locul ales.

 


×
Subiecte în articol: concerte
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close