Antena 3 Timp liber Muzică Secretul care a ieşit la iveală la un an după ce a murit. Ce nu s-a ştiut până acum despre Amy Winehouse

Secretul care a ieşit la iveală la un an după ce a murit. Ce nu s-a ştiut până acum despre Amy Winehouse

de O.P.    |    26 Noi 2012   •   06:31
Secretul care a ieşit la iveală la un an după ce a murit. Ce nu s-a ştiut până acum despre Amy Winehouse

Rockerul Pete Doherty afirmă că încă o iubeşte pe artista britanică, în ciuda faptului că aceasta devenise "destul de nemiloasă" faţă de el, spre sfârşitul relaţiei lor secrete, informează thesun.co.uk.

Totodată, Pete Doherty a spus că despărţirea sa de Amy Winehouse s-a produs în perioada în care starea de sănătate a artistei a început să se deterioreze. "E dificil pentru mine să recunosc acest lucru, dar aşa este, e adevărat. Amy şi cu mine am fost amanţi. Am iubit-o atunci şi o iubesc încă şi acum. Dar, spre sfârşitul relaţiei noastre, aşa cum doar iubiţii pot să o facă, ea devenise destul de rea şi de nemiloasă faţă de mine", a spus Pete Doherty.

În acelaşi timp însă, rockerul spune că Amy Winehouse avea "o inimă atât de mare". Doherty recunoaşte că au existat multe semne care ar fi putut să îl avertizeze în legătură cu deteriorarea stării de sănătate a cântăreţei Amy Winehouse, înainte de moartea acesteia. "Era micuţă din punct de vedere fizic şi era tot mai fragilă. Nu am văzut-o nici măcar o dată să mănânce hrană solidă, bea doar milkshake-uri".

Dorind să aducă un omagiu cântăreţei Amy Winehouse, Pete Doherty a compus o piesă despre relaţia lor şi susţine că deţine câteva înregistrări video cu ei doi care vor fi incluse în videoclipul acelui cântec.

"Am compus un cântec despre Amy pe noul meu album, intitulat «Flags From The Old Regime». Nu am compus niciodată un cântec precum acela - e foarte lent şi melancolic. Am şi multe înregistrări cu ea şi cu mine din perioada în care eram împreună. Însă nu pot încă să le privesc", a spus muzicianul britanic.

Pete Doherty a avut o relaţie şi cu top-modelul Kate Moss, între anii 2005 şi 2007, scrie Mediafax, citând The Sun.

×
Subiecte în articol: Amy Winehouse
Parteneri
x close