Antena 3 CNN Timp liber Muzică Șerban Copoț s-a implicat în scandalul momentului. Ce spune Hienă despre vaccinuri

Șerban Copoț s-a implicat în scandalul momentului. Ce spune Hienă despre vaccinuri

Șerban Copoț s-a implicat în scandalul momentului. Ce spune Hienă despre vaccinuri
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Oct 2016   •   15:13


Este un tătic model, așa că nu e de mirare că Șerban Copoț s-a implicat și el în scandalul momentului. Fostul membru al trupei Animal X a lansat o întrebare pe contul său de socializare în legătură cu vaccinarea, iar fanii sau grăbit să-i răspundă.

”La întrebarea de ieri, din 40 de comentarii 38 sunt clar în favoarea vaccinării. Mă bucur să am un astfel de prieteni pe Facebook. Bravos fraților. Sănătatea copiilor este mai presus de orice. Să ne înțelegem, nu sunt pentru vaccinarea împotriva oricărui strănut, dar dacă vă uitați pe blogul meu și vedeți schema de vaccinari recomandată de Ministerul Sănătății cred că este suficient ca să îți poți ține copilul departe de pericol”, scrie artistul.  

Totodată, cântărețul susține atunci când vine vorba de vaccinuri: ”Este datoria noastră și dreptul lor! Dacă cineva ar deține adevărul absolut acela sau aceea ar fi în măsură să ne spună ce să facem, dar, atâta timp cât nu există așa ceva, pot doar să mă informez cât de bine pot și să decid în consecință, iar nimeni nu are dreptul să judece, să critice sau să acuze o decizie pe care o iau”.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close