Antena 3 CNN Timp liber Muzică Shakira revine în România: Concertează pe 7 mai la Bucureşti

Shakira revine în România: Concertează pe 7 mai la Bucureşti

Shakira revine în România: Concertează pe 7 mai la Bucureşti
Sursa foto: Foto: totemvideos.blog.com
22 Feb 2011   •   15:47

După succesul obţinut la Timişoara, în 2006, în faţa celor peste 20.000 de fani, Shakira va cânta din nou pentru români, în 7 mai, la Bucureşti.

Concertul va avea loc în Piaţa Constituţiei, iar biletele vor fi puse în vânzare online, pe www.myticket.ro, începând cu ziua de vineri, informează Mediafax.

Preţul unui bilet variază în funcţie de distanţa faţă de scenă. Cel mai scump bilet costă 380 de lei, iar cel mai ieftin 120 de lei.

Celebra cântăreaţă columbiană este singurul artist cu nu mai puţin de patru single-uri în clasamentul celor mai bine vândute 20 de piese ale ultimului deceniu şi albume vândute în peste 60 de milioane de exemplare. Shakira a fost premiată cu două premii Grammy şi are sute de nominalizări la diferite premii ale industriei muzicale internaţionale.

Single-ul "Waka, Waka", care a reprezentat Imnul Cupei Mondiale de fotbal din 2010, s-a vândut în peste 2 milioane de copii în întreaga lume şi a devenit cel mai ascultat imn din istoria acestei competiţii.

Artista este de asemenea recunoscută pentru numeroasele activităţi filantropice, fiind implicată în mai multe proiecte umanitare din America Latină. Shakira este fondatorul Fundaţiei "Pies Descalzos", organizaţie înfiinţată cu scopul de a construi stabilimente educaţionale pentru copiii săraci din Columbia.

 

×
Subiecte în articol: shakira concert România
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close