Antena 3 CNN Timp liber Muzică Soprana Ozana Barabancea, desfigurată în urma unor injecţii pentru hidratarea pielii

Soprana Ozana Barabancea, desfigurată în urma unor injecţii pentru hidratarea pielii

Soprana Ozana Barabancea, desfigurată în urma unor injecţii pentru hidratarea pielii
11 Feb 2011   •   22:39

Femeile sunt dispuse să facă orice sacrificiu pentru frumuseţe. E o vorbă pe care o spunem de multe ori, fără să mai ne gândim, poate, prea mult la riscuri. Există însă limite. Le-a testat soprana Ozana Barabancea. Artista susţine că a rămas desfigurată după ce şi-ar fi făcut injecţii pentru hidratarea pielii. Acum se gândeşte să-i dea în judecată pe cei care i-au făcut tratamentul.

"Şocul a fost foarte mare. Imediat ce m-am ridicat de pe masa de intervenţie şi m-am uitat în oglindă am spus Doamne ce urata sunt! M-au întrebat: Cum, v-am facut urâtă ? Nu urâtă, hidoasă", a declarat soprana Ozana Barabancea.

Asta, spune Ozana Barabancea, s-a întâmplat acum o săptămână, în cabinetul unui medic dermatolog extrem de cunoscut. Un producător de cosmetice a convins-o să-şi facă tratamentul şi apoi să devină imaginea produsului, unul nou în România.


 
Nu s-a interesat de posibilele efecte secundare, iar felul în care arăta după ce şi-a făcut injecţiile a şocat-o. "Mi s-a spus să folosesc fond de ten şi într-adevăr a acoperit în seara aceea fondul de ten tot ce am avut, dar a doua zi nu a mai facut faţă nici fondul de ten”, povesteşte soprana.

Producătorul tratamentului pentru hidratarea feţei a refuzat să comenteze situaţia. Asta pentru că Ozana Barabancea n-ar fi depus niciun fel de reclamaţie. Artista se gândeşte să anunţe întâi Protecţia Consumatorului.

Până va lămuri situaţia cu cei care i-au făcut tratamentul de hidratare a pielii, Ozana Barabancea spune că resimte din plin efectele tratamentului. Şi nu doar pe cele estetice.

“Ştiu că o să treacă, dar chestia asta pe mine mă costă material. Sunt cântări pe care nu pot să le susţin pentru că mă doare efectiv faţa”.

Injecţiile de hidratare pe care le-a făcut artista au fost lansate pe piaţa românească chiar vineri seară.

×
Subiecte în articol: soprana Ozana Barabancea
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close