Antena 3 CNN Timp liber Muzică Sora lui Mika, în stare critică după ce a căzut de la etaj în ţepii unui gard

Sora lui Mika, în stare critică după ce a căzut de la etaj în ţepii unui gard

Sora lui Mika, în stare critică după ce a căzut de la etaj în ţepii unui gard
Sursa foto: Foto: direttanews.it
11 Oct 2010   •   19:41

Paloma Penniman, sora cântăreţului britanic Mika, a fost internată în spital după ce a căzut peste un gard, de la etajul trei al locuinţei sale. Ţepii i-au străpuns ambele picioare şi abdomenul, astfel că starea acesteia este una critică.

Potrivit dailymail.co.uk, incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în locuinţa tinerei de 28 de ani aflată în Kensignton, vestul Londrei. Mika se afla încă în casa surorii sale, după ce luase cina împreună cu aceasta.

În momentul producerii incidentului, Paloma Penniman se afla pe pervaz. La un moment dat, aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de circa 15 metri, nimerind pe gardul din faţa locuinţei. Cel care a chemat ambulanţa a fost chiar Mika.

Sora cântăreţului a fost transportată de urgenţă la spital, iar medicii au fost nevoiţi să o ridice de la faţa locului cu tot cu secţiunea de gard care a străpuns-o, astfel încât starea sa să nu fie agravată. Tânăra a fost operată, dar se află încă în stare critică.

Relaţia dintre Mika şi Paloma este una strânsă. Sora cântăreţului îi creează acestuia o mare parte din vestientaţia pe care o poartă pe scenă, iar vocea tinerei apare pe cel de-al doilea album al artistului, intitulat "The Boy Who Knew Too Much".

Mika mai are două surori, Allegra şi Yasmine şi un frate mai mic, pe nume Fortune.

Antena3.ro






×
Subiecte în articol: sora etaj gard
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close