Antena 3 CNN Timp liber Muzică Soţia lui Gheorghe Zamfir vrea să divorţeze în Paris, pentru a obţine o pensie mai mare

Soţia lui Gheorghe Zamfir vrea să divorţeze în Paris, pentru a obţine o pensie mai mare

Soţia lui Gheorghe Zamfir vrea să divorţeze în Paris, pentru a obţine o pensie mai mare
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Dec 2010   •   23:19

Gheorghe Zamfir nu scapă prea uşor de fosta lui soţie. Decis să divorţeze de franţuzoaica Marie Noelle, artistul nu a reuşit să o convingă să accepte desfacerea mariajului într-o instanţă din România. Franţuzoaica vrea ca divorţul să aibă loc la ea acasă, pentru că acolo doamna Zamfir ar putea obţine o pensie mult mai mare.

Cu faţa acoperită de un fular, ascuns sub o pălărie neagră, Gheorghe Zamfir a încercat să intre neobservat în sala de judecată şi ar fi vrut să iasă ca un om liber. La final Zamfir a iesit asa cum a intrat şi cum este de 16 ani: căsătorit cu Marie Noelle Boitel de Moriset. În ultimii cinci au trăit separaţi. Gurile rele spun că separarea a fost decisă de soţie sătulă să închidă ochii la aventurile naistului. Separarea e una, divorţul alta, aşa că a pus condiţii înainte să fie de acord. Una ar fi să divorţeze în Franţa.

În plus, în trecut naistul a avut probleme cu fiscul francez care l-a acuzat că nu şi-ar fi plătit impozite de cîteva milioane de euro. În presă s-a scris că artistul îşi doreşte să devină cât mai repede un om liber pentru că este îndrăgostit lulea de cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Deca.

Apropiaţii lui Zamfir spun chiar că în primăvara anului viitor cei doi se vor căsători la Chişinău. Asta dacă se pronunţă divorţul până atunci.

 

×
Subiecte în articol: gheorghe zamfir divort paris
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close