Antena 3 CNN Timp liber Muzică Anunţul făcut de Ştefan Bănică jr, la două zile după ce a împlinit 48 de ani. Fanii sunt în delir

Anunţul făcut de Ştefan Bănică jr, la două zile după ce a împlinit 48 de ani. Fanii sunt în delir

Anunţul făcut de Ştefan Bănică jr, la două zile după ce a împlinit 48 de ani. Fanii sunt în delir
20 Oct 2015   •   17:17

Ştefan Bănică jr a împlinit pe 18 octombrie vârsta de 48 de ani. Ieri le-a mulţumit fanilor pentru gândurile bune, astăzi a venit rândul lui să le ofere o veste minunată! 

Astfel, pentru al 14-lea an consecutiv, Ştefan Bănică susţine şi anul acesta, pe 11 şi 12 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti, concerte de Crăciun.

„În fiecare an, la concertele de Crăciun, mă bucur că avem foarte mulţi spectatori din ţară, nu doar din Bucureşti, şi chiar din străinătate. Sunt oameni care vin special pentru acest concert, devenit deja un mod tradiţional de intrare în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generaţii la un loc: de la copii, adolescenţi şi pâna la părinţi şi bunici! Ce poate fi mai frumos?! Aştept cu drag să ne revedem şi în acest an la Sala Palatului, pe 11 şi 12 decembrie, să creăm împreună o atmosferă de neuitat“, a declarat Ştefan Bănică, conform Adevărul.ro.

×
Subiecte în articol: Stefan Banica jr
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close