Antena 3 CNN Timp liber Muzică SUA. Chuck Berry a leşinat pe scenă în timpul unui concert

SUA. Chuck Berry a leşinat pe scenă în timpul unui concert

SUA. Chuck Berry a leşinat pe scenă în timpul unui concert
Sursa foto: Foto: Youtube
02 Ian 2011   •   19:02

Cântăreţul Chuck Berry a căzut peste clape în timpul unui concert la Congress Theater din Chicago, informează Chicago Sun-Times în ediţia online.
   
Berry, în vârstă de 84 de ani, a căzut peste clape şi nu s-a mişcat timp de câteva minute. Trei oameni l-au ridicat şi l-au transportat în culise. Muzicianul s-a întors pe scenă după circa 20 de minute, încercând să cânte din nou. Dar, la scurt timp, cântăreţul a anunţat că nu are putere să mai cânte şi s-a retras de pe scenă.
   
O ambulanţă a sosit la faţa locului şi l-a consultat pe Berry, dar acesta a refuzat transferul la spital, declarând că se simte mai bine.
   
Charles Edward Anderson "Chuck" Berry este chitarist, cântăreţ şi compozitor, fiind unul dintre pionierii muzicii rock and roll. Cu o carieră de peste 50 de ani, Chuck Berry este autorul unuor hituri precum "Maybellene", "Roll Over Beethoven", "Rock and Roll Music" sau "Johnny B. Goode". Berry este unul dintre primii muzicieni incluşi în Rock and Roll Hall of Fame, la deschidere, în 1986.

Chuck Berry către fani: Doctorii nu mă lasă să cânt mai departe


×
Subiecte în articol: lesin concert medici cantaret scena spital
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close