Antena 3 CNN Timp liber Muzică Surse medicale: Compozitorul Cornel Fugaru, suspectat de cancer

Surse medicale: Compozitorul Cornel Fugaru, suspectat de cancer

Surse medicale: Compozitorul Cornel Fugaru, suspectat de cancer
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Iul 2011   •   09:44

Compozitorul Cornel Fugaru este internat în stare gravă la Spitalul Elias din Bucureşti. Cornel Fugaru are o suferinţă cronică gravă. Mai mult decât atât, potrivit unor surse medicale, muzicianul ar fi bolnav de cancer.

Informaţia cu privire la internarea artistului a fost confirmată de purtătorul de cuvant al spitalul dr Valentin Calu, dar care nu a dat detaliu despre starea compozitorului, la cererea familiei.

"Pot confirma faptul că pacientul Cornel Fugaru este internat la noi în spital. Familia ne-a rugat să nu furnizăm alte date despre pacient", a declarat medicul Valentin Calu, potrivit Mediafax.

Cornel Fugaru este un cunoscut compozitor român de muzică uşoară, cântăreţ şi instrumentist. S-a născut pe 2 decembrie 1940 în Bucureşti şi a fost liderul formaţiei Sincron, înfiinţată în 1964 şi destrămată în 1978.

Printre cele mai cunoscute piese compuse de el se numără "Dau viaţa mea pentru o iubire", "Nu sunt sclavul tău", "Eu nu mai sunt cel de ieri", Cornel Fugaru colaborând foarte mult cu soţia sa, Mirela Fugaru.


×
Subiecte în articol: cancer internat spitalul Elias
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close