Antena 3 CNN Timp liber Muzică Tatăl lui Amy Winehouse către fani: Pentru Amy conta un singur lucru, dragostea

Tatăl lui Amy Winehouse către fani: Pentru Amy conta un singur lucru, dragostea

Tatăl lui Amy Winehouse către fani: Pentru Amy conta un singur lucru, dragostea
Sursa foto: Foto: EPA/ Intact Images
26 Iul 2011   •   15:38
Amy Winehouse a fost găsită moartă în apartamentul său, sâmbătă seară. Moartea artistei a venit la o lună după ce şi-a anunţat anularea unui turneu european.

Cu toate că muzica lui Amy a fost primită cu braţele deschise de critici, cântăreaţa a ţinut prima pagina a ziarelor mai mult datorită stilului său de viaţă rebel.

Artista era cunoscută pentru stilul de viaţă plin de vicii. Amy Winehouse a primit mai multe avertizări din partea medicilor în legătură cu dependenţa sa de alcool şi droguri. Cea mai recentă a venit la începutul lunii iunie, când medicii i-au spus că riscă moartea, dacă îşi continuă stilul de viaţă.

Familia artistei a cerut mass media să le respecte intimitatea în aceste momente dificile, dar fanii lui Amy au venit în număr mare la locuința familiei Winehouse. Florile, fotografiile și lumânările s-au constituit între-un veritabil altar închinat artistei.

Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei, a izbucnit în lacrimi în faţa altarului cu flori şi lumânări, lăsate de fani, în faţa locuinţei. Lângă el erau fratele artistei, Alex şi mama sa, Janis. Cu o zi înainte, ea a luat masa cu Amy Winehouse, care nu părea într-o formă bună. Te iubesc, mamă, i-ar fi spus la plecare. După momentul de reculegere, familia cântăreţei i-a salutat pe fanii ei.

Copleșit de lacrimi și durere, Mitch Winehouse a spus că se temea de acest deznodământ și le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul lor, ajutând familia să treacă prin aceste momente grele.

”Pentru Amy conta un singur lucru: dragostea. Toată viața ei. Și-a dedicat viața familiei, prietenilor și vouă. Suntem devastați și am rămas fără cuvinte. Vă mulțumim că ați venit” le-a spus Mitch Winewhouse celor care s-au strâns în fața casei familiei.
 

×
Subiecte în articol: Amy Winehouse a murit fani altar mesaj
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close