Antena 3 CNN Timp liber Muzică The Washington Post: Mădălina Manole, o cântăreaţă de top. Ştirea despre moartea artistei a făcut înconjurul lumii

The Washington Post: Mădălina Manole, o cântăreaţă de top. Ştirea despre moartea artistei a făcut înconjurul lumii

The Washington Post: Mădălina Manole, o cântăreaţă de top. Ştirea despre moartea artistei a făcut înconjurul lumii
17 Iul 2010   •   10:00



"O cântăreaţă de top". Aşa scriu jurnaliştii americani despre Mădălina Manole. De altfel, ştirea  despre moartea Mădălinei Manole a făcut înconjurul lumii. Zeci de publicaţii internaţionale, dar şi blogguri de specialitate au relatat despre dispariţia artistei din România.

Prestigiosul cotidian "The Washington Post" a publicat trei articole legate de moartea Mădălinei Manole, considerată de jurnaliştii americani "o cântăreaţă de top". Articolele oferă detalii despre ancheta criminalistică şi notează că la înmormântare Mădălina nu a avut parte de o slujbă religioasă obişnuită.

Şi prestigiosul Miami Herald a scris despre moartea artistei, iar lista nu se opreşte aici.

Printre alte publicaţii care au preluat ştirea despre moartea Mădălinei Manole se numără şi The Boston Globe, Detroit News sau San Francisco Chronicle. Aici se adaugă agenţia de ştiri Associated Press, dar şi multe site-uri de ştiri precum CBC News, Yahoo News, kansascity. com,  balkansight.com, startribune.com, rocketnews.com,  world-countries.net, mlive.com, pentru a cita doar o parte dintre ele. Site-ul The Brilliant Stories relatează pe larg cazul Mădălinei, iar ştirea este considerată printre cele mai importante ale zilei. Jurnaliştii insistă pe explicaţiile oferite de psihologi şi depresia artistei, care i-a adus moartea.

Ştirea că Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei a ajuns până în Taiwan şi a fost anunţată de site-ul monden Taiwan News Online, dar şi în Australia, de ziarul Sidney Morning Herald.

Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close