TRAGEDIE la concertul lui LAURA PAUSSINI. Neglijenţa care curmă viaţa

de L.D.    |    05 Mar 2012   •   22:35
TRAGEDIE la concertul lui LAURA PAUSSINI. Neglijenţa care curmă viaţa foto: escapadetravel.wordpress.com

Un muncitor a murit, luni, în urma prăbuşirii unei părţi a scenei ce urma să fie asamblată pentru concertul pe care cunoscuta cântăreaţă italiană Laura Pausini trebuia să îl susţină în seara aceleiaşi zile, în regiunea Calabria din sudul Italiei, potrivit pompierilor italieni.

Tehnicianul se afla sub o structură metalică înaltă de 15 metri, unde asigura montajul instalaţiei de lumini. La un moment dat, structura s-a prăbuşit, ucigându-l pe tânărul Matteo Armelini în vârstă de 32 de ani. Alţi 2 muncitori au fost răniţi, însă viaţa acestora nu este pusă în pericol.

Accidentul s-a produs la centrul sportiv Palacalafiore, din oraşul Reggio Calabria.

Autorităţile au dispus închiderea sălii de concerte în vederea unei anchete.

Laura Pausini, în vârstă de 37 de ani, este o cântăreaţă italiană care a devenit cunoscută după ce a câştigat a 43-a ediţie a Festivalului de la San Remo, din 1993, cu piesa "La solitudine", care a devenit în scurt timp un hit internaţional. Cel de-al doilea album al artistei, intitulat "Laura", a inclus piese precum "Strani amori" şi "Gente", confirmând talentul Laurei Pausini şi impunând-o pe cântăreaţa italiană în rândul marilor vedete pop europene.

ExitPOLL
x close