Antena 3 CNN Timp liber Muzică Trupa Muse, printre stele: Vrea să cânte în spaţiu

Trupa Muse, printre stele: Vrea să cânte în spaţiu

Trupa Muse, printre stele: Vrea să cânte în spaţiu
Sursa foto: Foto: muse.mu
04 Ian 2011   •   13:30

Trupa Muse vrea să susţină un concert în spaţiu. Matt Bellamy, solistul formaţiei, spune că a discutat cu colegii săi în legătură cu posibilitatea ca formaţia să cânte în spaţiu, iar aceste discuţii au fost cât se poate de "reale", informează nme.com.

Deşi acest proiect pare prea ambiţios, susţine solistul britanic, tehnologia din viitor ii va permite trupei din Devon să susţină un concert “printre stele”. "Am avut câteva discuţii despre posibilitatea de a cânta în spaţiu. Uneori aceste conversaţii au fost foarte coerente, deşi câteodată erau purtate noaptea, foarte târziu. Însă ele au fost cât se poate de reale", a explicat Matt Bellamy.

"Mă gândesc să-l contactez pe Richard Branson şi să vedem dacă vom putea susţine acest concert în naveta sa Virgin Galactic. Avem, totuşi, multe echipamente şi trebuie să folosim multe valize pentru a le transporta şi trebuie să reprogramăm multe dintre concertele noastre. Cred, însă, că acest lucru va fi posibil în viitor şi sunt absolut convins că va avea loc în timpul vieţii mele. Ne-ar plăcea să fim implicaţi în acest proiect", a adăugat artistul britanic.

Muse este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa. În octombrie 2007, trupa britanică a concertat şi la Bucureşti.

 

×
Subiecte în articol: spatiu concert
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close