Antena 3 CNN Timp liber Muzică Trupul Mădălinei Manole a fost depus la Sala Radio

Trupul Mădălinei Manole a fost depus la Sala Radio

Trupul Mădălinei Manole a fost depus la Sala Radio
Sursa foto: Foto: www.madalinamanole.ro
15 Iul 2010   •   15:25

Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a fost depus joi la Sala Radio. Începând cu ora 14.00, toţi cei care vor să îşi ia rămas bun de la artistă o pot face. Tot joi va fi făcut public raportul institutului de Medicină Legală privind moartea cântăreţei.

Artista a fost găsită moartă, în propria casa, iar anchetatorii spun că s-ar fi sinucis, după ce a înghiţit pesticid. Procurorii de la Parchetul Bucureşti încearcă să afle mai multe despre cum a murit Mădălina Manole. Se caută informaţii şi despre tentativa de suicid din 17 iunie, când artista a fost internată de urgenţă la spital.

Pe parcursul zilei s-au vehiculat mai multe variante. Surse judiciare vorbeau de o supradoză de pastile sau că artista a fost găsită într-o baltă de sânge. Procurorii au făcut publică adevărata cauză a decesului abia după-amiază.

Mădălina Manole a fost găsită căzută într-un hol lângă baie, iar în cădere şi-a spart capul. Lângă ea a fost găsită sticla cu pesticid. Artista era îmbrăcată într-o pijama tip trening, iar investigaţiile nu au relevat o eventuală tentativă de omor.

Procurorul susţine că artista a murit otrăvită, necropsia urmând să clarifice acest aspect.

Soţul şi soacra artistei au fost audiaţi, miercuri, de procurori. Au refuzat să dea detalii, spunând că vor face declaraţii când vor fi pregătiţi.

Se pare că Mădălina Manole i-ar fi scris soţului său un mesaj pe telefonul mobil:

"Îmi pare rău, dar totul se întâmplă din cauza mea. Vă iubesc pe toţi, pe Mircea, pe Petru, pe mama şi pe tata.  Îmi cer scuze faţă de toţi cei pe care îi rănesc şi care ştiu că mă iubesc foarte mult. Îmi cer scuze de la Puiu (soţul n.r.)... îmi pare rău, dar nu mă mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vină... Îmi cer scuze şi de la copilul meu, Petru, îngeraşul vieţii mele, pe care îl iubesc foarte mult"

Mesajul nu a fost însă expediat. Soţul Mădălinei l-a găsit salvat în telefonul mobil al acesteia, scris la ora două noaptea.

 

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close