Antena 3 Timp liber Muzică U2 este trupa cu cele mai multe încasări din ultimul an - profit de 130 de milioane dolari

U2 este trupa cu cele mai multe încasări din ultimul an - profit de 130 de milioane dolari

18 Iul 2010   •   12:59
U2 este trupa cu cele mai multe încasări din ultimul an - profit de 130 de milioane dolari


U2 este trupa cu cele mai mari încasari din ultimul an, potrivit unui top întocmit de o cunoscută revistă. Clasamentul arată că băieţii de la U2 sunt cel mai bine plătiţi muzicieni ai momentului, cu un profit de 130 de milioane de dolari.

Trupa U2 a avut cele mai mari încasări în perioada iunie 2009 - iunie 2010, după ce a vândut 1,3 milioane de bilete în cadrul ultimului turneu mondial. Asta a ridicat veniturile muzicienilor la 130 de milioane de dolari, potrivit unui top publicat de o cunoscută revistă.

Pe locul doi în clasament se află artiştii de la AC/DC, cu încasări de 2,3 milioane de dolari pentru fiecare concert din ultimul turneu, adică un total de 114 milioane de dolari în ultimul an.

Pe următoarele poziţii din punct de vedere al încasărilor se află Beyonce, Bruce Springsteen şi Britney Spears, care nu au reuşit totuşi să treacă de pragul de 100 de milioane de dolari.

O surpriză a clasamentului o reprezintă excentrica Lady Gaga.

Artista în vârstă de 24 de ani s-a clasat pe locul 7 în topul celor mai bine plătiţi muzicieni, cu încasări de 62 de milioane de dolari. Ea a reuşit astfel s-o devanseze pe Madonna, aflată pe poziţia a opta, cu "doar"  58 de milioane.

Jay-Z, Kenny Chesney, Black Eyed Peas, Toby Keith şi Coldplay au intrat şi ei în top 10 al celor mai bine plătiţi muzicieni.

Foto: pinoyblogosphere.com

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close