Antena 3 CNN Timp liber Muzică Un deget mijlociu, personajul principal în concertul Madonna de la Super Bowl

Un deget mijlociu, personajul principal în concertul Madonna de la Super Bowl

Un deget mijlociu, personajul principal în concertul Madonna de la Super Bowl
de N.B.    |    06 Feb 2012   •   15:39

Pe cât de spectaculoasă a fost spectacolul pus în scenă de Madonna în pauza Super Bowl, finala campionatului de fotbal america, aceasta va rămâne, cel mai probabil, în istorie pentru un incident controversat.

Cântăreața britanică M.I.A., cunoscută pentru hit-ul ”Paper Planes”, pentru care a fost nominalizată la Grammy, a fost autoarea unui gest care a pus pe jar conducerea NBC, televiziunea care a transmis evenimentul în direct. În timpul interpretării incorporate în concertul Madonnei, M.I.A. a cântat un vers care conținea cuvinte obscene și a arătat degetul mijlociu către cameră.



Momentul nu a fost prins la timp de regia NBC, care a încercat să cenzureze gestul, dar a întârziat cu o secundă pe transmisiunea în direct, scrie FoxNews.

Incidentul aduce aminte de un alt moment notoriu din istoria spectacolelor din pauza Super Bowl-ului, cel de acum opt ani, când Justin Timberlake a tras de topul purtat de Janet Jackson, dezvăluindu-i sânul în fața miilor de spectatori și milioanelor de telespectatori.

NBC a emis un comunicat prin care cere scuze publicului pentru momentul neprevăzut, motivând că a fost un gest spontan, pe care echipa de regie l-a surprins târziu.

Super Bowl este un eveniment urmărit, în mod tradițional, de peste o sută de milioane de telespectatori, iar televiziunile care transmit acest spectacol sunt urmărite foarte atent de autoritatea audio-vizualului din Statele Unite, Federal Communications Comisson.

Exceptând controversa degetului mijlociu ridicat de M.I.A., Madonna a oferit un spectacol de zile mari, îmbinând melodiile noi cu cele consacrate. Cee Lo, Nicki Minaj și dansatorii de la LMFAO și-au adus contribuția la unul dintre cele mai extravagante concerte din istoria Super Bowl-ului.

 

×
Subiecte în articol: Madonna super bowl spectacol concert
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close