Antena 3 CNN Timp liber Muzică Un spectacol susţinut de Enrico Maciasa a deschis sezonul concertelor de primăvară

Un spectacol susţinut de Enrico Maciasa a deschis sezonul concertelor de primăvară

Un spectacol susţinut de Enrico Maciasa a deschis sezonul concertelor de primăvară
Sursa foto: Foto: gala.fr
01 Mai 2011   •   21:25

Romantic FM a deschis sezonul concertelor exclusiviste ale primăverii cu un spectacol extraordinar susţinut de Enrico Macias, sâmbătă seară. Celebrul artist francez cu origini algeriene, alături de cei şapte instrumentişti ai săi, şi-a încântat publicul cu melodiile sale.

Artistul a cântat câteva piese de pe cel mai recent album, intitulat "Voyage d'une melodie" şi care conţine melodii în mai multe limbi, cu tonalităţi orientale.

Pe lângă piesele noi, Enrico Macias a cântat la Bucureşti şi melodiile binecunoscute încă din anii 70,  Zingarella sau 'La femme de mon ami.

Sala Palatului a fost neîncăpătoare pentru miile de români veniţi să-l asculte pe Enrico Macias şi să-şi aducă aminte cu plăcere de cântecele pe care le fredonau în tinereţe.

Enrico Macias  a cântat de-alungul anilor alături de nume mari ale muzicii franceze precum Dalida, Joe Dasssin şi Charles Aznavour. Concertul său de sâmbătă seară a marcat debutul Festivalului Muzicii Franceze în cadrul căruia vor veni la Bucureşti, în 2011, o serie de artişti francezi cunoscuţi.

×
Subiecte în articol: concert sezon cantaret
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close