Antena 3 CNN Timp liber Muzică Un uriaș artist din România refuză boicotul și va cânta în Piața Victoriei: „E doar o piață”

Un uriaș artist din România refuză boicotul și va cânta în Piața Victoriei: „E doar o piață”

Un uriaș artist din România refuză boicotul și va cânta în Piața Victoriei: „E doar o piață”
01 Dec 2017   •   16:40

 

Ducu Bertzi spune că-i respectă pe cei care protestează în Piaţa Victoriei, dar consideră că nu este greşit să cânte la Târgul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea, pentru că este vorba doar despre o piaţă în care se cântă colinde.

 „Eu ieri am aflat de toată tărăşenia asta. Eu sunt pe drumuri. Sunt plecat de săptămâna trecută. De la Chişinău am ajuns la Sfântu Gheorghe. Acum sunt la Slatina, plec la Craiova, deci nu am fost conectat, ca să zic aşa. Eu am fost sunat de impresarii cu care lucrez eu. Deci eu nu vorbesc direct cu primăria şi nicăieri nu vorbesc cu nicio primărie. Ei m-au întrebat ce date am libere. Le-am spus că mai am liberă data de 8 decembrie, restul totul este ocupat. Mi-au spus că este vorba despre un concert de jumătate de oră de colinde în Piaţa Victoriei. Le-am răspuns că pot să vin. Am spus dintr-un foc, care e problema să cânt nişte colinde? Nu era vorba de alt spectacol sau de altceva. Am reacţionat la fel cum reacţionez la toate telefoanele pe care le primesc de la impresari sau de la centre culturale de acest gen”, a spus Ducu Bertzi pentru News.ro. 

Decizia vine după ce Ovidiu Lipan Țăndărică a anunțat că nu va urca pe scena Târgului de Crăciun organizat de Primăria Capitalei în Piața Victoriei din București, acolo unde se desfășoară deobicei protestele.

×
Subiecte în articol: Piata Victoriei Gabriela Firea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close