Antena 3 CNN Timp liber Muzică Veste tristă pentru fanii Iris. După zeci de ani de carieră, Cristi Minculescu părăseşte trupa

Veste tristă pentru fanii Iris. După zeci de ani de carieră, Cristi Minculescu părăseşte trupa

Veste tristă pentru fanii Iris. După zeci de ani de carieră, Cristi Minculescu părăseşte trupa
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Aug 2012   •   08:26

Solistul Cristi Minculescu a decis să părăsească formaţia, nemulţumit de banii câştigaţi în România. Decizia a fost confirmată de soţia cântăreţului, dar şi de colegii săi de formaţie. Locul Lui Minculescu pe scenă, la concertele Iris, va fi luat de fostul vocalist al trupei Direcţia 5, Tony Şeicărescu.

După 33 de ani de carieră, solistul Cristi Minculescu s-a retras din formaţia IRIS, alături de care a intrat în legenda muzicii rock româneşti. Decizia i-a aparţinut chiar cîntăreţului.

"Pur şi simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte.", a declarat soţia lui Cristi Minculescu pentru Jurnalul Naţional.



Colegii din trupă spun însă că la mijloc ar fi neînţelegeri de natură financiară. "Cristi a spus că nu mai vrea să cânte cu noi pentru că nu-i mai convine cât câştigă în România. Dar Iris e mai mult decât un grup rock, e un simbol al rockului din Romania şi de aceea va merge mai departe.", a declarat Nelu Dumitrescu, liderul formaţiei Iris.

Cel care îi va lua locul lui Cristi Minculescu este Tony Şeicărescu, fost vocalist al trupei Direcţia 5 în anii '90.  "Pornesc la drum cu multă speranţă, am ascultat Iris de mic copil şi după atăţia ani ajung să fiu solist la trupa adolescenţei mele. (...) Sper din tot sufletul ca cei care au fost până acum alături de Iris să fie şi de acum înainte. Despre Cristi Minculescu nu am cum să vorbesc decât  la superlativ, dar am toată încrederea că Iris va continua povestea".

Alături de Iris, Cristi Minculescu a devenit unul dintre cei mai iubiţi cîntăreţi de muzică rock din România. Discografia trupei, cuprinde nu mai puţin de 19 albume.



×
Subiecte în articol: cristi minculescu Iris
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close