Antena 3 CNN Timp liber Muzică Vezi cu cine dormea în pat Michael Jackson înainte să moară. Detaliul şocant ce-i arată adevărata faţă

Vezi cu cine dormea în pat Michael Jackson înainte să moară. Detaliul şocant ce-i arată adevărata faţă

Vezi cu cine dormea în pat Michael Jackson înainte să moară. Detaliul şocant ce-i arată adevărata faţă
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de O.P.    |    07 Oct 2011   •   08:30

De când a început procesul menit să stabilească vinovaţii în cazul morţii lui Michael Jackson, ies la iveală din ce în ce mai multe detalii şocante. Procurorii au adus ca probă o fotografie care arata cu cine dormea megastarul în pat în noaptea în care a murit.

O păpuşă de porţelan, de mărimea unui copil, cu părul blond şi obrajii rumeni, se afla în patul lui Michael Jackson atunci când medicii au venit în casa lui Jackson.



Fotografia a fost prezentată juriului de către avocaţi şi a fost făcută de către medicii legişti, care au percheziţionat casa după moartea lui Michael Jackson, pe 25 iunie 2009.

Un alt detaliu şocant a fost prezentat în sala de judecată: regele muzicii pop mânca din farfurii de porţelan pe care erau feţele mai multor copii. Farfuriile se aflau într-un dulap alături de mai multe fotografii ale copiilor lui Michael Jackson.

Mai mult, un tricou însângerat a fost luat ca probă din camera cântăreţului, toate acestea scoţând la iveală viaţa plină de controverse a lui MJ.

Conrad Murray, doctorul lui Michael Jackson este acuzat că ar fi înlesnit moartea cântăreţului. Mai mulţi medici, care au participat la acest caz, au depus mărturie în faţa juraţilor, iar un medic legist a declarat că Michael avea în organism şase substanţe diferite atunci când a murit.

Cantitatea fabuloasă de medicamente, care a fost găsită în casă, dar şi mesajul pe care Michael l-a transmis înainte de a muri, arată cât de mult conta pentru el ultimul show pe care avea să îl susţină la arenele O2 din Londra.

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close