Videoclipul piesei "S&M" al Rihannei, interzis în 11 ţări

de Antena3.ro    |    02 Feb 2011   •   19:57
Videoclipul piesei "S&M" al Rihannei, interzis în 11 ţări Foto: tfmoutloud.com

Cel mai recent videoclipul al Rihannei, pentru piesa "S&M" a generat deja numeroase controverse, fiind interzis în 11 state la o zi după ce a fost lansat. Motivul este acela că scenele pe care le conţine, inspirate din tehnicile sado-masochiste şi fetişiste, sunt mult prea şocante, informează nme.com.

Postul de televziune MTV, care a acceptat să difuzeze acest clip doar pe timpul nopţii, intenţionează să reediteze întregul videoclip pentru a putea să îl difuzeze şi în timpul zilei. Mai mult decât atât, site-ul YouTube îi obligă pe utilizatorii săi să confirme faptul că au peste 18 ani înainte de a putea să vadă acest videoclip.

Clipul o prezintă pe Rihanna, care poartă ţinute din piele şi latex, decojeşte sugestiv o banană, simulează actul sexual cu o păpuşă gonflabilă şi îl plimbă în lesă pe celebrul blogger Perez Hilton

Conform Popeater.com, noul videoclip al cântăreţei transmite un mesaj către reprezentanţii mass-media. Artista apare prinsă de un zid cu ajutorul unor benzi din plastic, în timpul unei conferinţe de presă, iar în altă scenă, membrii presei apar legaţi şi poartă căluş, în timp ce Rihanna îi ameninţă cu o cravaşă.

Regizorul videoclipului, Melina Matsoukas, a declarat pentru Billboard.com că noul clip al artistei "nu este doar o colecţie de cravaşe şi lanţuri, ci descrie relaţia sadomasochistă pe care cântăreaţa o are cu presa".

"S&M" este cel de-al treilea single extras de pe materialul discografic "Loud", al cincilea album de studio lansat de Rihanna în noiembrie 2010.


Rihanna, obraznica in videoclipul pentru S&M 


x close