Vorbe Grele "acasă la Tudor Gheorghe". Imagini în exclusivitate de la repetiţiile pentru "Vremea Nemâniei"

de N.B.    |    30 Sep 2011   •   23:01
Vorbe Grele "acasă la Tudor Gheorghe". Imagini în exclusivitate de la repetiţiile pentru "Vremea Nemâniei" Foto: Intact Images

Victor Ciutacu şi emisiunea "Vorbe Grele" au ajuns "Acasă la Tudor Gheorghe", pe scena Teatrului Liric din Craiova. Teatrul pe scena cărui Tudor Gheorghe a debutat este locul în care artistul, împreună cu orchestra "Arcadia", condusă de dirijorul Marius Hristescu, pregătesc un spectacol eveniment, închinat poetului Grigore Vieru.

Antena 3 prezintă în exclusivitate imagini de la repetiţiile pentru turneul "Vremea Nemâniei", care va porni pe 4 octombrie la Pererita, satul natal al regretatului poet Grigore Vieru.
Get Adobe Flash player

Artistul povesteşte despre cum a luat naştere noul său proiect, amintindu-şi că dirijorul Marius Hristescu a simţit atât de multă esenţă muzicală în poezia lui Grigore Vieru încât ar fi fost nevoie de o orchestră mare pentru a pune în scenă spectacolul. Get Adobe Flash player

"Găsesc fericirea de a cânta în nevoia de a le spune celor mai nefericiţi decât mine că nu e totul pierdut"

Artiştii nu sunt izolaţi de perioada grea prin care trece România, iar condiţiile pentru tinerii talentaţi sunt departe de a fi cele mai bune, remarcă Tudor Gheorghe.

"Nu e chiar totul pierdut", susţine artistul. Artiştii ar trebui să  se refugieze în lucrurile de calitate, să-şi lase sentimentele dirijate de lucruri esenţiale din punct de vedere poetic, astfel vor vedea că există o "fantă mică prin care să se poată strecura".

 
Get Adobe Flash player

Parteneri
sati
x close