Antena 3 CNN Timp liber Muzică Vorbe Grele "acasă la Tudor Gheorghe". Imagini în exclusivitate de la repetiţiile pentru "Vremea Nemâniei"

Vorbe Grele "acasă la Tudor Gheorghe". Imagini în exclusivitate de la repetiţiile pentru "Vremea Nemâniei"

Vorbe Grele "acasă la Tudor Gheorghe". Imagini în exclusivitate de la repetiţiile pentru "Vremea Nemâniei"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    30 Sep 2011   •   23:01

Victor Ciutacu şi emisiunea "Vorbe Grele" au ajuns "Acasă la Tudor Gheorghe", pe scena Teatrului Liric din Craiova. Teatrul pe scena cărui Tudor Gheorghe a debutat este locul în care artistul, împreună cu orchestra "Arcadia", condusă de dirijorul Marius Hristescu, pregătesc un spectacol eveniment, închinat poetului Grigore Vieru.

Antena 3 prezintă în exclusivitate imagini de la repetiţiile pentru turneul "Vremea Nemâniei", care va porni pe 4 octombrie la Pererita, satul natal al regretatului poet Grigore Vieru.


Artistul povesteşte despre cum a luat naştere noul său proiect, amintindu-şi că dirijorul Marius Hristescu a simţit atât de multă esenţă muzicală în poezia lui Grigore Vieru încât ar fi fost nevoie de o orchestră mare pentru a pune în scenă spectacolul.

"Găsesc fericirea de a cânta în nevoia de a le spune celor mai nefericiţi decât mine că nu e totul pierdut"

Artiştii nu sunt izolaţi de perioada grea prin care trece România, iar condiţiile pentru tinerii talentaţi sunt departe de a fi cele mai bune, remarcă Tudor Gheorghe.

"Nu e chiar totul pierdut", susţine artistul. Artiştii ar trebui să  se refugieze în lucrurile de calitate, să-şi lase sentimentele dirijate de lucruri esenţiale din punct de vedere poetic, astfel vor vedea că există o "fantă mică prin care să se poată strecura".

 

×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe victor ciutacu spectacol
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close