Antena 3 CNN Timp liber Muzică Whitney Houston va fi înmormântată sâmbătă, în oraşul natal. Funeraliile nu vor fi publice

Whitney Houston va fi înmormântată sâmbătă, în oraşul natal. Funeraliile nu vor fi publice

Whitney Houston va fi înmormântată sâmbătă, în oraşul natal. Funeraliile nu vor fi publice
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    15 Feb 2012   •   15:52

Whitney Houston va fi înmormântată sâmbătă în oraşul natal, iar familia a anunţat că funeraliile nu vor fi publice. Ceremonia va fi una restrânsă, la care au fost invitaţi 300 de prieteni şi apropiaţi ai cântăreţei.

Funeraliile vor avea loc în biserica în care artista şi-a arătat pentru prima oară talentul vocal, în copilărie: Biserica Baptistă New Hope din Newark. Mama vedetei a cerut inclusiv primăriei din oraş să nu organizeze nimic oficial, în memoria fiicei ei.

Între timp, apar detalii şocante din ultimele clipe de viaţă ale lui Whitney. Cântăreaţa ar  fi simţit că va muri. Ea le-ar fi spus apropiaţilor că vrea să-l vadă pe Iisus şi că ştie că sfârşitul e aproape.

Ancheta îşi urmează cursul. Nu au fost declaraţii oficiale, dar supradoza de calmante pare cea mai plauzibilă cauză a morţii, mai ales că Whitney Houston a recunoscut, şi nu o dată, că obişnuia să ia medicamente puternice. I-a mărturisit asta în 2009, chiar celebrei Oprah Winfrey. Pe atunci spunea că moartea lui Michael a făcut-o să înţeleagă unde ar putea ajunge din cauza abuzului de astfel de substanţe.

Legedendara cântăreaţă Whitney Houston a murit pe 12 februarie. Un membru al anturajului vedetei a găsit-o în camera de la hotel şi a chemat în ajutor securitatea hotelului.

Citește și: Whitney Houston, o artistă de succes cu o viaţă personală foarte agitată

Moartea lui Whitney Houston a stârnit o adevărată furtună de reacţii pe Twitter

Prima posibilă cauză pentru moartea lui Whitney Houston: artista a fost găsită înecată în baie

 



×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close