Antena 3 CNN Timp liber Muzică Whitney Houston va fi înmormântată vineri în oraşul natal. Vezi declaraţiile legiştilor

Whitney Houston va fi înmormântată vineri în oraşul natal. Vezi declaraţiile legiştilor

Whitney Houston va fi înmormântată vineri în oraşul natal. Vezi declaraţiile legiştilor
Sursa foto: popbytes.com
14 Feb 2012   •   12:51

Conform postului de televiziune NBC, cântăreaţa americană Whitney Houston va fi înmormântată vineri, în oraşul ei natal Newark din statul New Jersey. Tot postul de televiziune NBC a declarat faptul că în cursul serii de joi va avea loc un priveghi.

În cursul nopţii de luni spre marţi, trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost transportat cu avionul, sub escorta poliţiei, de la Los Angeles la Whigham Funeral Home.

Ed Winter, directorul adjunct al Institutului de medicină legală din Los Angeles a precizat că pe trupul cântăreţei nu ar exista urme vizibile care să ateste producerea unor traumatisme sau a unei crime. Acesta nu a comentat cu privire la speculaţiile din presă, potrivit cărora cântăreaţa s-ar fi înecat în cadă, după ce ar fi consumat droguri şi alcool. De asemenea, nu a vrut să precizeze nimic nici despre medicamentele sau reţetele care au fost obţinute de la artistă.

"Voi spune doar că a fost descoperită într-adevăr în cadă. Cred că cineva a scos-o din cadă şi apoi paramedicii au aplicat procedura de resuscitare cardiopulmonară", a precizat Ed Winter, citat de Reuters.

De asemenea, testele toxicologice care vor atesta dacă Whitney Houston consumase droguri sau medicamente, vor avea nevoie de şase sau opt săptămâni pentru a fi finalizate.

Decesul cântăreţei a fost declarat sâmbătă, la ora locală 15.55, la Los Angeles. Artista avea 48 de ani, precizează Mediafax.

În decursul carierei de peste 30 de ani, artista a câştigat 6 premii Grammy, 30 Billboard Awards şi 22 American Music Awards. Din păcate, succesul câtăreţei a fost umbrit de problemele din viaţa personală. Căsnicia cu rapperul Bobby Brown, care a durat 14 ani, a fost marcată de numeroase abuzuri de droguri şi scene de violenţă domestică. Artista a încercat mai bine de zece ani să se lase de droguri şi alcool, însă, în ciuda faptului că a fost internată în numeroase clinici de dezintoxicare, încercările au eşuat.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close