x close

Oana Pellea, despre motivul pentru care nu a părăsit România: ''Eu tot mai sper că în ţara asta va fi cum trebuie să fie, tot mai sper''

de D.G.    |    30 Mar 2017   •   09:58
Oana Pellea, despre motivul pentru care nu a părăsit România: ''Eu tot mai sper că în ţara asta va fi cum trebuie să fie, tot mai sper'' 817

Actriţa a fost invitata ediţiei a 8-a a Zilei Porţilor Deschise la Naţionalul din Cluj unde a vorbit timp de aproape două ore despre pasiunea pentru actorie, teatru, corupţie.
 Întrebată de ce a rămas în România, Oana Pellea a răspuns, potrivit eclujeanul.ro:

“Eu tot mai sper că în ţara asta va fi cum trebuie să fie, tot mai sper. Eu vorbesc şi joc în trei limbi, dar nu există pe lumea asta bucurie mai mare decât a juca în limba ta.
 
Ştiu franceză la fel de bine ca româna şi după câteva luni petrecute afară când vii acasă şi joci în limba ta, de abia atunc realizezi ce superbă e româna. Pentru mine, ca actor, e ca şi cum mănânc miere, e o bucurie incredibilă, iar la asta e foarte greu să renunţi.
 
Şi atunci înduri că merită, uite o sală din asta şi pentru un grup de oameni ca voi merită. Înduri mârlănii şi toate atacurile”.

Citeşte mai multe despre:

oana pellea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati