Timp liber | Pagina 13

Timp liber | Pagina 13

 • Timp liber
  29 Iul, 17:27
  Veste bună pentru iubitorii de muzică. Summer Well 2021 va avea loc în perioada 12-15 august pe Domeniul Știrbey din Buftea. Accesul la festival este permis doar persoanelor vaccinate împotriva COVID-19, cele care au primit un rezultat negativ la testul de depistare a infecției cu virusul SARS-CoV-2, sau care s-au vindecat de COVID-19.
  festivalul summer well conditii acces concert buftea

  Festivalul Summer Well își redeschide porțile. În ce condiții se face accesul

 • Timp liber
  28 Iul, 10:15
  Vara încă nu s-a încheiat și nisipul fierbinte, marea calmă sau răcoarea munților încă te așteaptă să te bucuri de câteva zile de relaxare. Indiferent că planul tău pentru acest sezon implică și câteva zile la marginea mării, pe un șezlong, fie că reprezintă o destindere la o cabană, într-un hamac, o carte trebuie să se regăsească în bagajul tău.
  carti citit vara

  Genuri de cărți pe care să le citești vara aceasta

 • Timp liber
  27 Iul, 21:23
  Primăria Municipiului Constanța anunţă că peste 300 de participanţi vor efectua scufundări în zona Cazinoului Constanţa, la adâncimi cuprinse între 2 şi 8 metri, în zona Cazinoului, în perioada 28 iulie - 20 august. Proiectul Vestigii subacvatice" are scopul de a promova vestigiile scufundate ale cetățtii antice Tomis.
  scufundari adancuri marea neagra cazinoul constanta

  Scufundări în adâncurile Mării Negre. Anunţul făcut de Primăria Constanţa

x close