Antena 3 CNN Timp liber Poți economisi până la 56% din preţul biletelor de avion către destinații europene. Iată ce trebuie să faci

Poți economisi până la 56% din preţul biletelor de avion către destinații europene. Iată ce trebuie să faci

Poți economisi până la 56% din preţul biletelor de avion către destinații europene. Iată ce trebuie să faci
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Noi 2018   •   14:21

Un site specializat în compararea celor mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri şi închirieri auto la nivel global a publicat cel de-al cincilea Studiu Anual de Zboruri pentru a le recomanda călătorilor cele mai bune momente pentru a rezerva zboruri şi a călători în destinaţiile lor preferate. 

Conform studiului, românii pot economisi până la 56% din preţul biletului rezervând cu 69 de zile înainte de plecare către destinaţii europene şi aproape 38% dacă îşi rezervă zborul către destinaţii mondiale cu 139 de zile în avans. 

În cazul zborurilor din România către destinaţii din Europa, călătorii nu ar trebui să aştepte până în ultimul moment, având în vedere că pot plăti cel mai mic preţ cu aproximativ două luni înainte de data plecării. Astfel, ei pot face, în medie, economii de până la 56% atunci când rezervarea este făcută cu 69 de zile înaintea călătoriei. În acest moment, preţul mediu al biletului de avion este de 88 de euro. La polul opus, rezervările făcute în ziua plecării ajung la un cost aproximativ de 200 de euro. 

Sursa: adevărul.ro.

×
Subiecte în articol: bilete avion destinatii
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close