Antena 3 CNN Timp liber Pregătiri pentru cel mai mare show aviatic. Aşii aviaţiei civile şi militare vor face acrobaţii uluitoare

Pregătiri pentru cel mai mare show aviatic. Aşii aviaţiei civile şi militare vor face acrobaţii uluitoare

Pregătiri pentru cel mai mare show aviatic. Aşii aviaţiei civile şi militare vor face acrobaţii uluitoare
Sursa foto: Foto: Bucharest International Air Show/Facebook
14 Aug 2019   •   17:38

Săptămâna viitoare începe a 11-a ediţie a Bucharest Internaţional Air Show. Aşa cum ne-am obişnuit an de an, va fi un spectacol de forţă aeriană, în care aşii aviaţiei civile şi militare vor încânta spectatorii cu acrobaţii aeriene uluitoare şi demonstraţii de elită.

''Aeroclubul României va zbura cu tot ce au în dotare. De asemenea, Forţele Aeriene Române vor veni cu tot ce au şi ei în dotare şi împreună cu Aeroclubul vor asigura un spectacol extraordinar pe cerul de la Băneasa, dar să nu uităm că avem campioni mondiali. Nu ne-a lăsat nici anul acesta Jurgis Kairys să organizăm spectacolul fără ca el să fie aici. Campionul mondial la acrobaţie cu planorul Luca Bertosio, va fi şi el prezent. Avem Baltic Bees care sunt a treia oară la BIAS, Albinuţele din Letonia sunt alături de noi şi anul acesta. Avem acrobații cu elicopterul făcute de Valer Nova, avem avioane de epocă (...) Şi anul acesta accesul va fi liber pe platformă, ne aşteptăm ca de dimineaţă şi până seara târziu pe platformă să ajungă până la 150.000 de oameni, nu simultan, evident'', a anunţat Valentin Iordache.

×
Subiecte în articol: show aviatic BIAS aviatie avioane
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close