x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Râuri de bere şi animatoare sexy la Oktoberfest

de M.Z.   •   07 Sep 2015   •   12:24
Mii de oameni au petrecut nemţeste, întreaga noapte, la Oktoberfest. Braşovul a fost capitala distracţiei, iar petrecăreţii şi-au testat rezistenţa la bere şi talentele muzicale. Au cântat, au dansat până la ziuă şi au băut bere până la epuizare. 
 
Câţiva petrecăreţi au fost chiar amendaţi, însă nu s-au supărat după ce au văzut că procesele-verbale le-au fost înmânate de câteva animatoare costumate în poliţiste. 
 
Râuri de bere au curs la Braşov la cel mai mare festival de bere din România. Mii de turişti şi localnici au petrecut până la epuizare. Nu au lipsit concertele live şi nici animatoarele care au încins atmosfera la propriu. 
 
După miezul nopţii, uriaşul cort amplasat pe Arena Sportivă a devenit mult prea mic pentru petrecăreţii  Cei lipsiţi de inhibiţii s-au urcat pe mese şi s-au dezlănţuit.  
 
Cei care au exagerat cu numărul de halbe consumate au fost şi amendaţi, dar niciunul nu s-a plâns, căci poliţistele erau extrem de atrăgătoare. 
 
Acesta este însă doar începutul distracţiei la Oktoberfest. De la festival nu vor lipsi formaţiile emblematice ale distracţiei bavareze. Lanţul cu bere se va face şi anul acesta pe 12 septembrie, în penultima zi a festivalului. 
 
Nu vor lipsi nici concursurile deja celebre Miss Oktoberfest şi Regele Oktoberfest care la încoronare va primi un dozator de bere direct acasă, iar acesta va fi alimentat timp de o lună.
sati