Antena 3 CNN Timp liber Relaxare şi timp liber! Mai multe biciclete pentru plimbări, în parcurile Herăstrău și Kiseleff

Relaxare şi timp liber! Mai multe biciclete pentru plimbări, în parcurile Herăstrău și Kiseleff

Relaxare şi timp liber! Mai multe biciclete pentru plimbări, în parcurile Herăstrău și Kiseleff
Sursa foto: foto: AGERPRES
29 Apr 2014   •   16:33

Bucureștenii care decid să rămână în Capitală de 1 Mai pot alege parcurile din sectorul 1 pentru a se relaxa câteva ore în mijlocul naturii, în Parcurile Herăstrău și Kiseleff ei putând să opteze pentru o plimbare gratuită cu bicicleta.
Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1, cele 19 parcuri și cele aproximativ 70 de locuri de joacă aflate în administrarea Consiliului Local Sector 1 au fost reamenajate iar aparatele de joacă și băncile deteriorate au fost reparate, informează AGERPRES.

Pentru al șaselea an consecutiv, bucureștenii pot pedala gratuit o bicicletă în Parcurile Kiseleff și Herăstrău, în cadrul programului "La Pedale!".

Primăria Sectorului 1 a decis să suplimenteze numărul de biciclete din Parcurile Kiseleff și Herăstrău, astfel fiind disponibile 700 de biciclete, cu 200 mai mult față de anul trecut.

Cei dornici să facă o plimbare trebuie să știe să meargă cu bicicleta, să cunoască regulile de circulație, să aibă un comportament decent și să aducă bicicletele înapoi în stare bună de funcționare.

×
Subiecte în articol: Herastrau
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close