Antena 3 CNN Timp liber Steven Seagal va cânta într-un concert de Anul Nou la Belgrad

Steven Seagal va cânta într-un concert de Anul Nou la Belgrad

Steven Seagal va cânta într-un concert de Anul Nou la Belgrad
Sursa foto: foto: captura Youtube
30 Dec 2015   •   13:53

Actorul de film și starul de televiziune Steven Seagal va cânta joi alături de muzicieni locali din Belgrad, într-un concert în aer liber cu ocazia Anului Nou, informează Agerpres, citând agenția DPA.

În vârsta de 63 de ani, artistul și trupa sa de muzică blues sunt programați să concerteze pe una dintre cele trei scene montate în capitala sârbă pentru petrecerea de Anul Nou.

Seagal va cânta înainte de regina locală a turbo-folk-ului Lepa Brena, considerată drept mama muzicii populare regionale care îmbină muzica tradițională, cu cea orientală, cu rock-ul, pop-ul, aranjamentele electronice și versurile banale, conform descrierii DPA.

Seagal a vizitat Belgradul de mai multe ori în ultimele luni, anunțând în luna noiembrie planurile sale de a deschide o academie de Aikido în această țară.

Deținător al centurii negre de gradul șapte în Aikido, Seagal a jucat în filme de acțiune precum 'Above the Law' ('Mai presus de lege'), 'Hard to Kill' ('Greu de ucis') și 'Under the Siege' ('Stare de asediu').



×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close