Antena 3 CNN Timp liber Turism A vrut să vadă lumea. Şi-a dat demisia de la multinaţionala la care lucra, şi a plecat în călătoria vieţii

A vrut să vadă lumea. Şi-a dat demisia de la multinaţionala la care lucra, şi a plecat în călătoria vieţii

A vrut să vadă lumea. Şi-a dat demisia de la multinaţionala la care lucra, şi a plecat în călătoria vieţii
de O.P.    |    11 Feb 2015   •   06:27

Visul unui hunedorean de a vedea lumea a depăşit orice imaginaţie. Tânărul de 24 de ani şi-a dat demisia de la compania multinaţională pentru a putea călători.

A ajuns în peste zece ţări cu autostopul şi a reuşit să cheltuie doar câte un euro pe zi. Ca să se descurce, a apelat la site-uri de voluntariat pentru a-şi asigura cazarea şi mâncarea.

Bogdan Budai s-a întors în ţară după doi ani de călătorii, însă plănuieşte să ia lumea la picior din nou.

Bogdan lucra la o companie multinaţională din Timişoara când a luat decizia să îşi dea demisia şi să plece cu banii din ultimul salariu în lume. Aşa a ajuns să călătorească cu autostopul şi doar cu un rucsac în spate în peste zece ţări europene, timp de doi ani.

Hunedoeanul spune că a cheltuit în jur de un euro pe zi în călătoria lui. S-a folosit de site-uri de voluntariat de pe internet pentru a-şi asigura cazarea şi mâncarea în schimbul a câtorva ore de muncă.

Tânărul călătoreşte acum în România pentru a împărtăşi din experienţa lui şi altor oameni. Plănuieşte însă în curând un nou itinerariu.


×
Subiecte în articol: calatorii
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close