Antena 3 CNN Timp liber Turism Arta si istorie intr-un cadru luxuriant

Arta si istorie intr-un cadru luxuriant

Arta si istorie intr-un cadru luxuriant
27 Oct 2014   •   13:12
Dubai, una dintre cele mai populare destinatii de vacanta este un oras al superlativelor, avand recorduri peste recorduri pentru orice constructie, fie ca este vorba de cea mai inalta cladire, Burj Khalifa, singurul hotel de sapte stele sau de fantanile dansatoare cu luminite care se propaga la sute de kilometri distanta.


Revelion in Dubai


In cadrul revelionului de anul trecut, Dubai a mai bifat un record, si anumr, splendidul foc de artificii, cand arabii au invins chiar si faimosul spectacol pirotehnic de la Sydney, in cazul unei si a fost recunoscut ca fiind “cel mai mare si mai spectaculos” show de artificii din lume, astfel ca, anul acesta cu siguranta ne putem astepta la ceva si mai senzational.

Te asteapta o petrecere grandioasa, cu dansatoare imbracate in costume traditionale, concerte de muzica cu artisti locali si internationali si un ecran urias pe care este transmisa o parte din mostenirea emiratului arab. Asta deoarece, in ciuda aparentelor, arabii isi pretuiesc in mod deosebit istoria si cultura si vor sa o propage pretutindeni, dar mai ales in mintile si in inimile tinerilor.

Descopera si tu partea traditionala a Dubaiului…


Toata lumea asteapta si tuturor li se recomanda sa viziteze cele mai importante obiective turistice din Dubai, simboluri care i-au adus renumele, Burj Khalifa, Burj Al-Arab sau Marea Moschee.

Noi iti recomandam, insa, deoarece timpul petrecut in acest sejur iti permite, sa descoperi orasul si dincolo de “suprafata”. Patrunde in Muzeul Dubai, construit initial pentru a-i apara pe localnici impotriva invaziei straine, care astazi iti ofera o perspectiva splendida asupra culturii si patrimoniului arabilor.

 

Geanina Ichim

Revelion Dubai 

Hotel Marriott Jaddaf 5*- de la 1053 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro  , call center 031/2263325

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close