Antena 3 CNN Timp liber Turism Bronz caramelizat de Kefalonia

Bronz caramelizat de Kefalonia

Bronz caramelizat de Kefalonia
28 Mai 2014   •   16:35

Kefalonia nu este vreo cremă miraculoasă care îți face pielea să capete un bronz strălucitor și să miroase a mare și a soare. Este una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, unde se găsesc cele mai bune plaje din lume datorită faptului că, pe lângă nisipul fin și apa curată și azurie, briza mării se confundă cu aerul curat care coboară dinspre zonele muntoase, cu vegetație bogată, păduri de pini înalți și roci care opresc razele soarelui.

Plajele muntoase ale Kefaloniei

Kefalonia este una dintre puținele insule de pe pământ care au ,,plaje muntoase”, unde temperatura aerului nu depășește 28 de grade oricât de dogoritor ar fi soarele vara, iar temperature apei rămâne constant undeva la 25-26 grade.

Plajele unde se dobândește vestitul ,,bronz caramelizat”, peșterile, golfurile colorate și misterioase, bucătăria elenă care înseamnă un fel de sănătate pe pâine, cu preparate realizate cu ulei de măsline, pește oceanic, fructe de mare și legume bine coapte la soare, dar și arhitectura și cultura care țin  insula legată de istorie, sunt elemente care constituie rețeta bunăstării localnicilor deosebit de harnici și satisfacției turiștilor de pretutindeni.

Etaleaza-ti frumosul bronz!

După ce te-ai lămurit dacă ai venit la munte sau la mare, lași bagajul în camera de hotel și uiți cine ești. Tot ce trebuie să faci este să iei plajele din Kefalonia la pas. La capătul unei călătorii meditative, poate chiar revelatoare, te vei alege cu cel mai frumos bronz din lume: bronzul de Kefalonia.

Fie că alegi plajele sălbatice precum Foki Fiscardo, Emblisi, Dafnoundi, Kimilia sau Alaties, ori te duci direct pe celebra plajă Mirtos, rezultatul este același, peste tot găsești liniște, relaxare, distracție și bronz de caramel.

Pentru răsfăț maxim, bronzul de caramel se asortează cu o scurtă călătorie la Assos. După un drum extrem de plăcut prin pădurea de pini, care te îmbată cu mirosul lor energizant și după ce traversezi un sat fabulous, cu căsuțe colorate, flori și multe pisici, primești o rasplată bine meritată, trupul tău va adora să se răcorească printre zidurile vechiului castel din vârful muntelui.

Carmen Stefan

Sejur Kefalonia Grecia 

Hotel Kalypso 3* /Poros - de la 329 euro/persoana, transport cu autocarul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro  , call center  021-9407.

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close