Antena 3 CNN Timp liber Turism Cât costă să mergi la mare. Au scăzut prețurile! Locul de unde se pot vedea delfinii

Cât costă să mergi la mare. Au scăzut prețurile! Locul de unde se pot vedea delfinii

În plin sezon estival, antreprenorii de la malul mării vin cu soluţii pentru ca turiştii să se bucure de sejururi de neuitat la Marea Neagră. Au scăzut preţurile chiar şi cu 30% faţă de anul trecut, iar pe lângă plajă şi baie, vizitatorii sunt răsfăţaţi cu preparate delicioase din bucătăria românească, cu vinuri dobrogene, dar şi cu plimbări în largul Mării Negre, la bordul unor ambarcaţiuni cochete.

Cât costă să mergi la mare. Au scăzut prețurile! Locul de unde se pot vedea delfinii
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iul 2020   •   11:10

Sub soarele arzător, la bordul unui yacht în mijlocul Mării Negre. Aşa i-am găsit pe câţiva turişti, în plin concediu. E modul ideal de a te relaxa, spun ei, mai ales că peisajul îţi taie respiraţia.

Mangalia este locul unde pot fi zăriţi delfinii, în largul Mării Negre

''Poţi vedea delfini! La Mangalia este avantajul ţărmului care este neregulat şi încă nu este exploatat comercial. Adică, la Mamaia, o plimbare în largul staţiunii s-ar vedea hotelurile'', spune un antreprenor de la malul mării.

Managerii au şi alte variante la fel de atractive.

''Pot merge să vadă cetatea Histria, Capidava, cetatea Callatis la Mangalia. Când marea are un nivel mai jos şi bate vântul dinspre vest, se pot vedea liniile cetăţii Callatis care sunt scufundate'', adaugă antreprenorul.

Pe litoralul românesc, turiştii sunt întâmpinaţi cu delicatese de tot felul

De la fructe de mare, preparate pentru toate gusturile, până la bunătăţi din bucătăria tradiţională. Totodată, antreprenorii au luat toate măsurile de siguranţă, pentru ca turiştii să vină fără griji.

O cameră dublă la un hotel de trei stele porneşte acum, de la 75 de lei pe noapte.

×
Subiecte în articol: litoral mangalia delfini
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close