Antena 3 CNN Timp liber Turism Ce se întâmplă acum pe plajele spaniole e fără precedent. Imaginile care au devenit virale pe Twitter

Ce se întâmplă acum pe plajele spaniole e fără precedent. Imaginile care au devenit virale pe Twitter

Ce se întâmplă acum pe plajele spaniole e fără precedent. Imaginile care au devenit virale pe Twitter
Sursa foto: Foto: sunshineweddingsspain.com
23 Iul 2015   •   18:11

Turiştii britanici care până acum se răsfăţau sub soarele tunisian au dat năvală în staţiunile spaniole de pe malul estic al Mării Mediterane

Popularitatea Spaniei în materie de destinaţie turistică în sezonul estival a crescut considerabil în rândul britanicilor, după sângerosul atac care a avut loc în urmă cu o lună de zile la Port El Kantaoui, Tunisia, soldat cu moartea a 38 de persoane, dintre care 30 turişti britanici.

Mai multe fotografii postate pe site-ul mirror.co.uk arată plajele arhipline ale staţiunii spaniole Benidorm, Spania devenind astfel o alternativă valoroasă pentru vacanţele turiştilor cu bani, după atacurile teroriste din Tunisia.

În 26 iunie, un tunisian de 23 de ani, identificat de autorităţi ca fiind studentul Seifeddine Rezgui, a deschis focul asupra unor turişti pe plajă şi la piscinele unui hotel din Port El Kantaoui, lângă Sousse. Acest atac a fost revendicat de gruparea Statul Islamic (SI), la fel ca cel în care au fost ucişi 21 de turişti şi un poliţist tunisian, în 18 martie, la muzeul Bardo din Tunis.

În urma acestor atacuri, ministerul Afacerilor Externe al Marii Britanii le-a recomandat turiştilor britanici să părăsească Tunisia şi a descurajat orice călătorie 'neesenţială' în această ţară, calificând drept insuficiente măsurile luate de autorităţile tunisiene în faţa 'puternicei ameninţări teroriste'.



×
Subiecte în articol: Spania Tunisia Twitter
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close