Antena 3 CNN Timp liber Turism Cel mai mare mall si locul cel mai vizitat din lume!

Cel mai mare mall si locul cel mai vizitat din lume!

Cel mai mare mall si locul cel mai vizitat din lume!
29 Oct 2014   •   13:46
Pasionatii de calatorii se bucura de un sejur in Dubai cu orice ocazie, fie ca este vara sau iarna, sarbatoare sau vreun eveniment deosebit, mai ales ca ideile de activitati si atractiile parca nu se mai termina.

Si chiar daca ai ajunge la punctul in care sa spui “da, le-am vazut pe toate in Dubai”, cu proxima ocazie cu care vizitezi orasul vei descoperi o noua constructie care se ridica la inaltimea celorlalte.

Revelionul in Dubai

Sfarsitul anului este aproape aici, asa ca pentru sarbatorile de iarna iti recomandam sa-ti pregatesti bagajele pentru o saptamana de vis in Dubai, plina de surprize de toate felurile.

Dintre acestea, sunt unele pe care le vei intalni de fiecare data, cum ar fi simbolurile orasului, asa cum sunt hotelul de sapte stele Burj Al Arab sau cel mai inalt turn din lume, Burj Khalifa, iar altele ti se pregatesc pentru petrecerea exclusivista din noaptea dintre ani, care se lasa cu muzica si dansuri, traditii si cel mai spectaculos foc de artificii din lume.

Cum ne distram in Dubai…

Iar pentru ca in aceasta vacanta timpul are rabdare cu tine, iti poti permite sa te relaxezi si sa te distrezi in cel mai important loc de divertisment pentru localnici si turisti deopotriva: Dubai Mall. Crezi sau nu, aici te asteapta nu doar magazine cochete si restaurante, ci si elemente care caracterizeaza cultura araba.

Si ca sa-ti faci o idee cu privire la proportiile epice ale mall-ului din Dubai, iti spunem doar atat: aici vei gasi peste 1.200 de magazine si 200 de puncte de vanzare de alimente si bauturi, iar anul trecut acesta si-a deschis usile pentru peste 75 de milioane de vizitatori care cu siguranta ca nu s-au plictisit nicio clipa. Impreuna cu cei mici iti poti petrece timpul la cinema, la acvariu sau la gradina zoologica.

 

Geanina Ichim

Revelion Dubai 

Hotel Grand Excelsior Bur Dubai 4*- de la 977 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.besttourism.ro  , call center 031/2263325

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close