Antena 3 CNN Timp liber Turism Christian Tour vine in sprijinul turistilor

Christian Tour vine in sprijinul turistilor

Christian Tour vine in sprijinul turistilor
05 Sep 2016   •   15:48

 Aproximativ 500 dintre turistii care aveau contractate sejururi cu avionul în Grecia, pe cursele charter comandate de Mareea la Christian Tour, cu date de calatorie în septembrie 2016, vor beneficia de biletele de avion.  

Dand dovada de solidaritate de breasla si de întelegere fata de numarul mare de turisti care risca sa isi pierda vacanaa, Christian Tour a decis sa ofere biletele de avion comandate de agentia Mareea pe cursele sale charter, fara ca turistii sa fie nevoiti sa le re-achite. Ramane in seama turistilor sa-si asigure serviciile de cazare la destinatie, servicii pe care Mareea nu le-a comandat de la touroperatorul Christian Tour.

 

”Intelegem si deplangem circumstantele neplacute in care se gasesc turistii afectati de situatia Mareea, si în acest sens am decis să oferim serviciile de transport cu avionul comandate de Mareea, pe cursele charter proprii, fara a mai fi necesara re-achitarea acestora de catre turisti.

 

Din datele noastre, există un total de 466 persoane pentru care au fost comandate bilete de avion pe cursele charter ale Christian Tour cu plecare in luna septembrie, din partea Mareea Comtur SRL. Toti acesti turisti vor putea calatori spre/dinspre destinatie, urmand sa-si asigure cazarea individual, intrucat aceste servicii de cazare nu au fost comandate de la Christian Tour.

Speram ca fiecare turist sa reuseasca sa gaseasca o solutie optima si sa se bucure in continuare de vacanta.

 

Pentru toti cei care doresc sa verifice situatia biletelor de avion rezervate la Christian Tour, de către Mareea, am pus la dispozitie urmatoarele date de contact dedicate: 021.314.08.10 și [email protected].” explică Marius Pandel – CEO Christian Tour.

 

***

 

Christian Tour, cea mai mare agentie de turism din Romania, impreuna cu toate companiile din grupul sau, a inregistrat in anul 2015 o cifra de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifra care o claseaza in topul agentiilor de turism din Romania. Cu o istorie de 19 ani in piata de turism autohton, Christian Tour detine in acest moment 30 de agentii proprii in toata Romania, plus patru filiale in Ungaria, Polonia, Serbia si Republica Moldova, ramanand in continuare cel mai mare tour operator pe vacante de tip charter din Romania si lider de piata pentru numarul de turisti care au ales sa calatoreasca cu acesta.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close