Antena 3 CNN Timp liber Turism Cinci aplicații de călătorie pentru a fi pe drumul cel bun

Cinci aplicații de călătorie pentru a fi pe drumul cel bun

Cinci aplicații de călătorie pentru a fi pe drumul cel bun
26 Iul 2018   •   18:30

Nu folosesc / încerc o mulțime de aplicații, în general, dar am câteva care fac călătoriile mele mai ușor. Am început să le utilizați de sesizare, și din moment ce ma ajutat, vreau să le împărtășesc în continuare. Și ei sunt gratuite.

Navigare Aplicații -> Hărți Google

Oh, puternic Google! Hărți Google este foarte popular și ușor de utilizat și care nu este un secret. Puteți salva, de asemenea, o hartă a orașului: căutare orașul țintă -> Meniu principal -> zone offline -> Selectați propria zonă -> Descărcare. Puteți salva toate hărțile pe care doriți, și chiar nu deranjez pentru a le șterge după aceea, deoarece acestea șterge automat după un anumit timp.

Aplicația Google Maps

Bonus: GPS - ul dumneavoastră (punctul albastru de pe hartă) este de lucru , chiar dacă nu sunteți conectat la internet. Poate că , uneori , ai nevoie pentru a merge un pic sau se agită telefonul, dar 100% pozitiv , acesta este de lucru.

Deci, acum nu te vei pierde atunci când explorarea destinație, chiar dacă nu există WiFi în jurul valorii.
Buget Apps -> TrabeePocket

Aceasta este o aplicație de buget de călătorie I (încerca) să utilizați, pentru a urmări cheltuielile mele. Există o mulțime de ei și cred că depinde de individ pentru a decide care este cel mai potrivit. Practic, puteți crea o nouă intrare cu destinație, se adaugă cheltuielile pentru fiecare zi și împărțiți-le în categorii. Lucru bun este, face matematica pentru tine. Orice ai alege, este o opțiune bună pentru a urmări cât de mult cheltuiți și pe ceea ce, mai ales dacă aveți un buget specific.

Mai multe pe thelostromanian.com.

 

×
Subiecte în articol: thelostromanian aplicatii
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close