Antena 3 CNN Timp liber Turism Club Hotel Sera – tărâmul din poveștile orientale

Club Hotel Sera – tărâmul din poveștile orientale

Club Hotel Sera – tărâmul din poveștile orientale
22 Feb 2017   •   13:02

 Pe plaja Lara cu vederi spre munții Taurus și la numai câteva minute distanță de orașul Antalya, se întinde unul dintre cele mai luxoase resorturi din Turcia – Club Hotel Sera 5*. Complexul hotelier împrejmuit de palmieri are un design extrem de interesant care amintește de vechile palate otomane oferind vizitatorilor șansa să descopere o lume de basm într-un cadru modern și luxuriant.

Atracțiile hotelului cuprind 4 piscine, terenuri de sport, 8 baruri, un club, dar și plaje cu nisip fin ...

Întins pe aproximativ 40.000 de metri pătrați, Club Hotel Sera cuprinde 4 clădiri principale dispuse pe mai multe etaje și circa 540 de camere și suite elegante dotate cu jacuzzi, balcoane cu vederi unice, mini-bar și posibilitatea de a beneficia de babby sitting în cameră. Toate unitățile de cazare au decorațiuni somptuoase cu elemente turcești, așternuturi din mătase, țesături scumpe și piese de mobilier în stil otoman incredibile.

Hotelul a fost modernizat aproape în totalitate în 2007, iar timp de 3 ani la rând, în 2012, 2013 și 2014 a câștigat premiul 1 la categoria ”Best Luxury Hotel”. Tot în 2013, a câștigat și ”World Luxury Spa Awards Country Winners”, grație centrului SPA cu hammam pe care îl găzduiește.

La Club Hotel Sera poți să mergi la shopping, la salonul de înfrumusețare sau la SPA!

Aici poți păși în lumea relaxării începând cu o binemeritată baie turcească cu spumă parfumată, urmată de o saună umedă sau uscată, aromaterapie și masaje cu uleiuri volatile. Pentru ca pachetul wellness să fie complet profită de împachetările corporale cu miere, ciocolată sau nămol din Marea Moartă.

Dacă călătorești alături de cei mici, Club Hotel Sera este un adevărat paradis pentru fiecare membru al familiei. Copiii au distracția asigurată în Mini-Club unde învață să picteze, dansează și participă la jocuri interactive alături de animatori, sau la piscina cu tobogane împrejmuită de o plajă artificială cu nisip.

 

De Mădălina Isar

 Super Ofertă de vacanță - Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room – tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la [email protected].

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close